top of page
IMG_6282.jpeg

Superbellenrecept

Flag_of_the_United_Kingdom_(3-5).svg.png

Als kind kwam ik regelmatig bij NEMO en moest ik ook altijd even in die enorme bel staan. Het leek me heel leuk om dit zelf te kunnen maken, maar NEMO wilde haar geheim niet prijsgeven. Na veel verschillende recepten te hebben uitgeprobeerd, heb ik uiteindelijk het geheime ingrediënt gevonden. Zonder dit magische poeder kan je mijn superbellensop dan ook niet maken. Met mijn superbellenrecept kun je de grootste, mooiste en langste (wel meters lang!) bellen creëren en lukken ze ook echt bijna allemaal. Bestel hier het bellensop poeder.

Het recept

  1. Eerst doe je 1.5 liter water in een grote emmer.

  2. Dan voeg je 1 theelepel (5 ml) magisch poeder toe (te koop in de webshop).

  3. Dan moet je goed roeren totdat het meeste poeder is opgelost.

  4. Dan voeg je voorzichtig 380 ml groene Dreft toe.

  5. Dan voeg je voorzichtig 3 liter warm water toe (het mag niet te veel schuimen). 

  6. Vervolgens voeg je 1.5 theelepels (7.5 ml) bakpoeder toe.

  7. En als laatste rustig doorroeren met een garde en zorgen dat het niet teveel schuimt.

Dan heb je 5 liter superbellensop. Laat het een uurtje rusten en daarna kan je het meteen gebruiken of nog een paar dagen laten staan. 

 

Veel plezier!  

Bellen maken met harde wind gaat niet. De wind blaast ze dan meteen stuk en dan is het simpelweg niet leuk. En vlakbij de emmer kan het glad worden. Kijk daar wel een beetje mee uit. 

Mocht je nog vragen hebben laat het mij ajb weten. Bel of mail me dan op +31615573823 of livamyboud@gmail.com

Bedankt voor jouw interesse!

Als je op verzenden klikt dan ontvang je eerst via de mail een betaallinkje. Zodra het bedrag is overgemaakt stuur ik jouw bestelling op. Bij feestjes neem ik telefonisch of via de mail contact op om de details met jou door te nemen. Feestjes kunnen achteraf worden betaald. Je kan mij uiteraard ook altijd bellen of mailen via +31615573823 of livamyboud@gmail.com

bottom of page