top of page
kado stokken horizontaal foto4.jpg

Magisch poeder

Flag_of_the_United_Kingdom_(3-5).svg.png

Als kind kwam ik regelmatig bij NEMO en moest ik ook altijd even in die enorme bel staan. Het leek me heel leuk om dit zelf te kunnen maken, maar NEMO wilde haar geheim niet prijsgeven. Na veel verschillende recepten te hebben uitgeprobeerd, heb ik uiteindelijk het geheime ingrediënt gevonden. Zonder dit magische poeder kan je mijn superbellensop dan ook niet maken. Met mijn superbellenrecept kun je de grootste, mooiste en langste (wel meters lang!) bellen creeëren en lukken ze ook echt bijna allemaal. Bestel hier het bellensop poeder.

Superbellenrecept

Naast het magische poeder heb je ook andere ingrediënten nodig en die kan je vinden in mijn superbellenrecept

Bellenstokken en touw

Wat heb je nodig? Twee stokken van ongeveer een meter, 1,5 m gevlochten touw van 4 mm, 1 rvs ring, 1 tiewrap en een 5L emmer. Uiteraard kan je ook een kant-en-klaar setje handgemaakte bamboestokken, met touw en een emmer bij mij bestellen wanneer je het bij mij in Amsterdam komt ophalen. Ik pak de stokken dan mooi in net zoals het plaatje hierboven. 

Mocht je nog vragen hebben laat het mij ajb weten. Vul dan ajb het formulier hier in. Of bel mij op +31615573823. Mailtje sturen kan ook naar info@superbellenblaas.nl. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Vragen?

Bedankt voor je interesse

bottom of page