top of page
kinderfeestfotowesterpark.jpeg

Kinderfeestje

Flag_of_the_United_Kingdom_(3-5).svg.png

Mega bellen maken is natuurlijk nog veel leuker met je eigen vriendjes en vriendinnetjes. Ik kan je helpen bij de organisatie van een echt superbellen kinderfeestje! Ik laat je zien hoe jij je eigen stokken kan maken. Leuk om daar dan ook je eigen herkenbare stokken van te maken door deze gezellig te versieren. Het mega bellensop neem ik kant-en-klaar voor je mee, dus als we klaar zijn kunnen we meteen naar buiten om de mooiste en grootste bellen te maken.

Wat kost dit?

De kosten bedragen 15 euro per kind met een minimum van 6 kinderen.. Dit is inclusief materiaal voor het maken van de bellenstokken (één per kind) en 10 litter bellensop. je kan hier het kinderfeestje boeken

Overige informatie

Duur van de hulp en begeleiding is 2 uur. Daarnaast goed om te vermelden dar is bij het begeleiden van het feestje de hulp van één of meer volwassenen nodig heb. 

Locatie

Ik begeleid alleen feestjes in mijn eigen woonplaats Amsterdam en omgeving. Het is wel mogelijk om alle materialen te bestellenen dan bij mij thuis op te halen.
 

Mocht je nog vragen hebben laat het mij ajb weten. Bel of mail me dan op +31615573823 of livamyboud@gmail.com

Bedankt voor jouw interesse!

Ik neem telefonisch of via de mail contact met je op om de details van het kinderfeestje met jou door te nemen. Feestjes kunnen achteraf worden betaald. Je kan mij uiteraard ook altijd bellen of mailen via +31615573823 of livamyboud@gmail.com

bottom of page